Sportdag met avontuur

Agama Avontuur begeleidt groepen leerlingen met hun schoolbegeleiders.   

Op het challenge parcours Het challenge parcours is één en al actie. Het vergt sportiviteit, snelheid, dynamiek en uithouding. Voorafgaand aan de sportdag werden groepen ingedeeld van ca vijftien deelnemers, mogelijks per klasgroep en begeleid met de titularis. De rugzak met picnic blijft in de open loods, de klasgroepen vertrekken deels naar het laag parcours, deels naar het hoog parcours voor telkens een halve dag, met switch in de namiddag. De deelnemers hebben de keuze het programma te doorlopen in competitievorm of louter recreatief.   Slingeren, boogschieten, trolleys, cross bikes, cargonet, hoge brug. Touwtrekken met de ganse groep. Plezier, samenwerking, inzet en behendigheid zijn uw troeven.   In samenwerking met de opdrachtgever(s) wordt het programma aangepast aan de leeftijd(en) en fysieke mogelijkheden.   

 Enkele klassiekers:
Vijveroversteek (score),  Cargonet, Pamper paal, Boogschieten (score) ,Zip ( optie ), Muur, Eekhoorn, Big bag lopen, Dubbele hoge ladder , Crossbikes     

Tijdens het programma kan u steeds gebruik maken van de douches en het sanitair, mits goed opvolgen van hygiëneregels. Ter plaatse kan een frisdrank gekocht worden. Voor warme soep, koffie of chocolademelk graag vooraf bestellen.

© 2023 agama.be with webcreator available